Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Er det på tide å realisere drømmen?

Har du gjentatte ganger innlemmet Skibladner i dine planer for sommeren—og sett at de lyse måneder fløy forbi uten at turen på Mjøsa ble til virkelighet? Gjør alvor av planene til sommeren, Skibladner er nærmere enn du tror! Vårt sydligste utgangspunkt Eidsvoll er bare en drøy halvtime fra Oslo. En reise med verdens eldste hjuldamper kan vanskelig beskrives i ord. Men vi lover deg et minne for livet, enten du nyter turen i strålende solskinn eller i mer variabelt norsk sommerklima. 

Se avgangstidene i rutesesongen 2019: vi seiler fra 25. juni — 18. august. Les mer og bestill!
Obs! Kontoret har stengt i påsken fra 15 april t.o.m. 22 april. Vi ønsker alle en strålende påske!
Se 2019-programmet her!
Skillestrek
jenter-J3A1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
Skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
Skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Reis med oss

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her
Skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Dekor_Akter