Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2024
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Velkommen til Skibladner

Vi vil takke alle som har reist med oss og støttet Skibladner til tross for utfordringene med flom og kanselleringer. Husk at du når som helst kan bestille charterturer, firmaturer og private arrangementer for 2024-sesongen, og at vi tilbyr gavekort i valgfrie beløp her på nettsiden. Velkommen tilbake i 2024! Rutesesongen begynner 25. juni.

Kjøp gavekort på Skibladner — valgfritt beløp!
Gavekort fra Skibladner
Skillestrek
_IB73363

Slik er det på Skibladner

Ute på dekk kan du nyte frisk sjøluft og vakkert Mjøslandskap—gårder, hytter, jorder og fjell, og sjarmerende byer og landsbyer som ligger langs innsjøen. Om bord Skibladner kan du få en ekte opplevelse av å reise med dampskip i Norge i 1850-åra, med lukter, lyder, smaker og sanseinntrykk fra en svunnen tid. Velkommen til en nytelsesreise på verdens eldste hjuldamper!

Opplev Skibladner i bilder
Opplev Skibladner i bilder
Skillestrek
jenter-J3A1931

Alle spiser på første klasse hos oss:

Menyen for 2024

 
restaurant-jorbaer2

Nyt et tradisjonsrikt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en snart 170 år gammel tradisjon i hevd med vår berømte laks og jordbær som inntas i ærverdige omgivelser—i tillegg til mange andre fristende og gode hjemmelagde retter og måltider. Se menyen vår for hele utvalget!

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek

Skibladner fylte 167 år 2. august

Skibladner fylte 167 år 2. august, og bursdagen ble feiret med festpyntet skip, storflagging og saluttering ved første anløp. 

 

Last ned pressemeldingen fra Oplandske Dampksibsselskap her (PDF):

Pressemelding 1. august (PDF)
Les hele pressemeldingen her:
Skillestrek

Tilbake til Eidsvoll!

 
skibladner-eidsvoll-16-9

Etter flere års opphold på grunn av brobygging, seiler Skibladner igjen ned elven Vorma til Eidsvoll brygge. Bli med på den spektakulær seilasen med passering av fire broer på veien nedover til grunnlovsbyen, på dagene med sydgående rute (tirsdager og fredager)

Se rutetider og priser for 2023
Se rutetider og priser for 2023
Skillestrek

Vil du støtte oss?

 
Mannskap-og-Skibladner
NT-orginal-farge

Nå kan du støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tippings grastrotandel.
Klikk på logoen for å lese mer.

Skillestrek

Ønsker du å støtte oss er det flere måter du kan gjøre dette på. Du kan kjøpe den nye Skibladnerboka eller du kan bli medeier i skipet ved å kjøpe en aksje.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
pilgrim_symbol