Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Rutesongen er i gang

Vi begynner 25. juni med rutesesongen for 2019 — og du kan utforske avgangstidene og reservere plasser ombord og i restauranten ved å klikke på linken under. Velkommen om bord!
Rutetider og bestilling
Skillestrek
jenter-J3A1931

Underholdning

I løpet av sesongen ombord i Skibladner har vi mye variert og spennende underholdning—artister, musikere, band og kåserier, i tillegg til tematurer og besøk. Se hva som skjer i 2019!
Se rutetabellen og bestill
Skillestrek

Restauranten

Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi står ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og når du skal spise.
bestill reise og mat her
Skillestrek

Slik reiser du

Rutesesongen varer fra 25. juni til 18. august, alle dager unntatt mandager. Her finner du informasjon om hvordan du finner fram til havnene våre, rutetider, priser og kart.

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her
Skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Dekor_Akter