Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Velkommen om bord i 2019!

Velkommen om bord i Skibladner sesongen 2019! Snart publiserer vi alle arrangementene for kommende sesong, så følg med. Og vil du bestille firmatur, bryllup, konfirmasjon eller annen privattur med oss, lønner det seg å være tidlig ute med din bestilling. Rutesesongen blir fra 25. juni til 18. august i år.
Se hva som skjer—og bestill!
Skillestrek
jenter-J3A1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
Skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
Skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Dekor_Akter