Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Følg med, snart kommer info om 2019!

Sesongen er nå avsluttet, og vi vil gjerne få takke de 20.304 trofaste Skibladnervenner og passasjerer som har reist med oss i år. Husk at Skibladners populære gavekort og juletrekuler egner seg ypperlig som gaver — du kan bestille her på nettsiden. Velkommen tilbake til neste år!
Se hva som skjer—og bestill!
skillestrek
jenter-j3a1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
skillestrek
pilgrim symbol
dekor akter