Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2024
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Skibladner er i gang—velkommen!

Se hva som skjer på Skibladner i år! Musikk og underholdningsturene er allerede godt i gang, og noen turer begynner allerede å bli utsolgt. 25. juni begynner vi å seile i fast rute, og du kan bestille billetter allerede nå. Velkommen om bord!

IMG_5626

I disse dager har vi mye spennende musikk og underholdning, kultur og kåserier, cruise og Gla’jazz. Her er det hygge og opplevelser for alle aldersgrupper og interesser. Tema-turer med musikk og underholdning bestiller du her:

Bestill tematurer her!
Se hva som skjer på Skibladner
Skillestrek
1e259620-12f9-4b0c-9486-71245052a8de

Rutetabell for avganger i 2024


Skibladner går i fast rute fra og med 25. juni. Rutetidene våre er lagt opp slik at det enklest mulig for deg å planlegge reisen mellom byene, eller komme tilbake til der du begynte, enten med Skibladner, eller med andre framkomstmidler. Her finner du våre avgangstidene våre:

Se rutetider og bestill
Rutetider og priser i 2024
Skillestrek
skibladner-eidsvoll-16-9

Komme tilbake til utgangspunktet? Slik lager du enkelt en rundreise med Skibladner. 


Vil du gjøre det enklest mulig, og komme tilbake til samme havn der du begynte? Det kan være praktisk hvis du er på hotellferie eller vil ha bilen stående på ett sted. Vi har lagt opp avgangene våre slik at du lett kan ta en rundreise med oss. Her finner du de ulike alternativene.

Alternativer for rundreiser
Slik lager du en rundtur
Skillestrek
jenter-J3A1931
_IB73363

Hvordan er det på Skibladner?

Ute på dekk kan du nyte frisk sjøluft og vakkert Mjøslandskap—gårder, hytter, jorder og fjell, og sjarmerende byer og landsbyer som ligger langs innsjøen. Om bord Skibladner kan du få en ekte opplevelse av å reise med dampskip i Norge i 1850-åra, med lukter, lyder, smaker og sanseinntrykk fra en svunnen tid. Velkommen til en nytelsesreise på verdens eldste hjuldamper!

Med Skibladner kan du oppleve dampskipstrafikken slik den var på 1800-tallet i Norge, med anløp til byer og småsteder langs den eldgamle ruta fra Eidsvoll til Lillehammer. I sin tid var Skibladner for en hurtigbåt å regne, og seilte Mjøsa på langs to ganger i døgnet. I dag kan du nyte en reise i mer bedagelig tempo, med skipets beroligende gange og fristende mat i sjarmerende salonger og restauranten.
 

Opplev Skibladner i bilder
Opplev Skibladner i bilder
Skillestrek

Alle spiser på første klasse hos oss:

Menyen for 2024

 
restaurant-jorbaer2

Nyt et tradisjonsrikt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en snart 170 år gammel tradisjon i hevd med vår berømte laks og jordbær som inntas i ærverdige omgivelser—i tillegg til mange andre fristende og gode hjemmelagde retter og måltider. Se menyen vår for hele utvalget!

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek

Vil du støtte oss?

 
Mannskap-og-Skibladner

Ønsker du å støtte oss er det flere måter du kan gjøre dette på. Du kan kjøpe den nye Skibladnerboka eller du kan bli medeier i skipet ved å kjøpe en aksje.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
NT-orginal-farge

Nå kan du støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tippings grastrotandel.
Klikk på logoen for å lese mer.

Skillestrek
pilgrim_symbol