Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Kjøp gavekort
 

Velkommen til Skibladner

 

Vi ønsker alle velkommen ombord i Skibladner! Rutetabellen er nå oppdatert og det er klart for bestilling. Rutesesongen i år blir fra 22. juni til og med 15. august. For priser og avganger, se linken over—eller se hva som skjer i 2021 her:

Se hva som skjer i 2021
Skillestrek

Vil du bli medlem i Skibladners Venner? 

 

Bli medlem av Skibladners Venner i dag! Medlemmene for 2021-sesongen får seile to for én per medlemskap i hele rutesesongen. Du får også muuligheten til å kjøpe boken «Den langsomme reises kunst» til kr. 275,- (førpris kr. 375,-). Meld deg inn i Skibladners Venner her—eller les mer om boken litt lenger ned på siden.

Bli medlem her
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Skillestrek

Finn våre havner

 

Her finner du havnene og byene som Skibladner seiler til:

 
Slik finner du frem til våre havner med bil eller kollektivtransport:
 
Våre havner og brygger
Skillestrek
martine-restaurant

Spis på første klasse

 
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Les mer om maten ombord
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol