Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Velkommen om bord i 2019!

Godt nytt år, og velkommen om bord i Skibladner sesongen 2019! Snart publiserer vi alle arrangementene for kommende sesong, så følg med! Og vil du bestille firmatur, bryllup, konfirmasjon eller annen privattur med oss, lønner det seg alltid å være tidlig ute med din bestilling. Vi ser frem til å høre fra deg.

Obs! I januar flytter vi kontor fra Jernbanetorget på Gjøvik til nye lokaler i Strandgata 28a med inngang fra Bjørnsonsgate. Det vil derfor i flytteperioden frem til og med 23. januar være enklest å treffe oss på e-post skibladner@skibladner.no. Velkommen innom i våre nye lokaler, der vil vi også kunne tilby et litt større utvalgt av suvenirer og salg av gavekort samt billetter.
Se hva som skjer—og bestill!
skillestrek
jenter-j3a1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
skillestrek
pilgrim symbol
dekor akter