Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Takk for i år!

Den siste tiden har Skibladner vært slippsatt til vedlikehold på Minnesund. Her foregikk 5-års klassing av skipet, tekniske kontroller og mange ulike vedlikeholdsarbeider. Etter 3 ukers verkstedopphold ble Skibladner sjøsatt 27. september, og skipet går til Gjøvik for egen maskin 28. september. Mannskap og eksterne firmaer har gjort formidabel jobb for å få skipet klart til fristen. For mer informasjon, følg med på vår Facebook-side!

Til info: Skibladnerkontoret holder stengt i uke 40 og 41 grunnet ferieavvikling. ​Gavekort bestilt mens vi har feriestengt sendes i posten 14. oktober.
Følg Skibladner på Facebook
Skillestrek
jenter-J3A1931

Underholdning

I løpet av sesongen ombord i Skibladner har vi mye variert og spennende underholdning—artister, musikere, band og kåserier, i tillegg til tematurer og besøk. Se hva som skjer denne sesongen!

Vi har fremdeles noen få ledige billetter til spennende Hot Club Norvège, 23. august!
Se underholdningsturene og bestill!
Skillestrek

Nyhet: dampede blåskjell

Nyhet på lørdager fra Gjøvik! Dampede Blåskjell m/Chorizo & tomat kr. 235,- serveres med Aioli & brød. Obs! Kun ved forhåndsbestilling! ​Ta med familie, vennegjengen eller gode kollegaer på kveldsturen fra Gjøvik til Hamar hver lørdag kveld i rutesesongen 25 juni - 18 august. 
Skillestrek
Reservér dato og plass her!
Skillestrek

Slik reiser du

Rutesesongen varer fra 25. juni til 18. august, alle dager unntatt mandager. Her finner du informasjon om hvordan du finner fram til havnene våre, rutetider, priser og kart.

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her
Skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Skibladner seiler nå i rutetrafikk alle dager unntatt mandager, fram til 18. august.  Her kan du utforske avgangstidene og reservere plasser ombord og i restauranten. Velkommen om bord!
Avgangsstider og bestilling
Skillestrek
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Skillestrek