Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Vi seiler fram til 1. september

Har du ikke vært ombord ennå så har du fremdeles sjansen! Vi har spennende tematurer med ledige plasser nå i chartersesongen. Velkommen om bord!
Se tema-turene og bestill nå!

Underholdning

I løpet av sesongen ombord i Skibladner har vi mye variert og spennende underholdning—artister, musikere, band og kåserier, i tillegg til tematurer og besøk. Se hva som skjer denne sesongen!

Vi har fremdeles noen få ledige billetter til spennende Hot Club Norvège, 23. august!
Se underholdningsturene og bestill!

Nyhet: dampede blåskjell

Nyhet på lørdager fra Gjøvik! Dampede Blåskjell m/Chorizo & tomat kr. 235,- serveres med Aioli & brød. Obs! Kun ved forhåndsbestilling! ​Ta med familie, vennegjengen eller gode kollegaer på kveldsturen fra Gjøvik til Hamar hver lørdag kveld i rutesesongen 25 juni - 18 august. 
Reservér dato og plass her!

Slik reiser du

Rutesesongen varer fra 25. juni til 18. august, alle dager unntatt mandager. Her finner du informasjon om hvordan du finner fram til havnene våre, rutetider, priser og kart.

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skibladner seiler nå i rutetrafikk alle dager unntatt mandager, fram til 18. august.  Her kan du utforske avgangstidene og reservere plasser ombord og i restauranten. Velkommen om bord!
Avgangsstider og bestilling
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.