Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Kjøp gavekort
 

Vi seiler fram til 15. august

 

Har du bestillt årets Skibladnertur? Vi har fremdeles ledige plasser de fleste dager. 
Rutetabellen med avgangstider fra alle havnene våre finner du her.

 

Kontakt Skibladnerkontoret på tlf 61144080/ skibladner@skibladner.no for din bestilling — eller reservér her på nett. Vi seiler alle dager unntatt mandager.


Vi seiler i rutetrafikk til og med den 15. august. Alle arrangementene med musikk og underholdning er dessverre avlyst grunnet pandemien. 

 

Les om våre koronatiltak her. 

Se rutetabell og bestill!
Skillestrek

Finn våre havner

 

Her finner du havnene og byene som Skibladner seiler til:

 
Slik finner du frem til våre havner med bil eller kollektivtransport:
 
Våre havner og brygger
Skillestrek

Slik lager du en rundtur med Skibladner

De fleste synes vel det er praktisk å kunne komme tilbake til samme sted der man parkerte bilen eller tok offentlig transport fra. Derfor har vi satt sammen denne oversikten slik at du lett kan lage en rundtur med Skibladner. 

 
Slik lager du en rundtur
Skillestrek
martine-restaurant

Spis på første klasse

 
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Les mer om maten ombord
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Skillestrek

Bli medlem av Skibladners Venner i dag! Medlemmene for 2021-sesongen får seile to for én per medlemskap i hele rutesesongen. Du får også muligheten til å kjøpe boken «Den langsomme reises kunst» til kr. 275,- (førpris kr. 375,-). Meld deg inn i Skibladners Venner her—eller les mer om boken litt lenger ned på siden.

Bli medlem her
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol