Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2024
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Velkommen til 2024-sesongen!

Musikk og underholdningsturene begynner 29. mai
Rutesesongen for 2024 begynner 25. juni


Om få måneder vil en blankpusset Skibladner trekkes ut av vinterdvalen i Skibladnerhuset på Gjøvik — og det vil brake løs med en ny, spennende sesong fylt med hygge og opplevelser for alle aldersgrupper og interesser. Arrangementene våre begynner allerede i mai, med noe for enhver smak: Musikk og underholdning, kultur og historiske foredrag, kåserier, omvisninger og Gla’jazz. Les mer om turene og bestill her!

Skillestrek
arrangementer2024

Rutesesongen 2024


Med Skibladner kan du oppleve dampskipstrafikken slik den var på 1800-tallet i Norge, med anløp til byer og småsteder langs den eldgamle ruta fra Eidsvoll til Lillehammer. I sin tid var Skibladner for en hurtigbåt å regne, og seilte Mjøsa på langs to ganger i døgnet. I dag kan du nyte en reise i mer bedagelig tempo, med skipets beroligende gange og fristende mat i sjarmerende salonger og restauranten.

Vi har lagt opp ruten slik at det blir enkelt for deg å planlegge reisen mellom anløpsstedene, eller komme tilbake til utgangspunktet. 

Les alt om ruteseongen her:  

Se rutetider og bestill
Rutetider og priser i 2024
Skillestrek
_IB73363

Slik er det på Skibladner

Ute på dekk kan du nyte frisk sjøluft og vakkert Mjøslandskap—gårder, hytter, jorder og fjell, og sjarmerende byer og landsbyer som ligger langs innsjøen. Om bord Skibladner kan du få en ekte opplevelse av å reise med dampskip i Norge i 1850-åra, med lukter, lyder, smaker og sanseinntrykk fra en svunnen tid. Velkommen til en nytelsesreise på verdens eldste hjuldamper!

Opplev Skibladner i bilder
Opplev Skibladner i bilder
Skillestrek
jenter-J3A1931

Alle spiser på første klasse hos oss:

Menyen for 2024

 
restaurant-jorbaer2

Nyt et tradisjonsrikt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en snart 170 år gammel tradisjon i hevd med vår berømte laks og jordbær som inntas i ærverdige omgivelser—i tillegg til mange andre fristende og gode hjemmelagde retter og måltider. Se menyen vår for hele utvalget!

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek

Vil du støtte oss?

 
Mannskap-og-Skibladner
NT-orginal-farge

Nå kan du støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tippings grastrotandel.
Klikk på logoen for å lese mer.

Skillestrek

Ønsker du å støtte oss er det flere måter du kan gjøre dette på. Du kan kjøpe den nye Skibladnerboka eller du kan bli medeier i skipet ved å kjøpe en aksje.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
pilgrim_symbol