Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Kjøp et gavekort!

Vi seiler fram til 16. august

 

Nå seiler vi fram til og med søndag 16. august. Når er det meldt mye godt vær fremover, det er god plass om bord, og vi ønsker velkommen til en opplevelse for livet på verdens eldste hjuldamper i drift! Vi seiler i rutetrafikk alle dager unntatt mandager.

BILLETTER:
Billetter kan forhåndsbestilles og betales via nettsiden her, eller ved å kontakte kontoret (tlf. 61144080/skibladner@skibladner.no). Eventuelle ledige billetter selges på bryggene. Billettøren tar kortbetaling og Vipps, men ikke kontant betaling. Vi seiler med visse restriksjoner p.g.a. korona. Se mer informasjon under.

Velkommen om bord! Her kan du bestille:

 
Trykk her for å bestille
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Skillestrek

Finn våre havner

 

Her finner du havnene og byene som Skibladner seiler til:

 
Slik finner du frem til våre havner med bil eller kollektivtransport:
 
Våre havner og brygger
Skillestrek
martine-restaurant

Spis på første klasse

 
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Les mer om maten ombord
Skillestrek

Hvor er Skibladner akkurat nå?

Med denne oversikten kan du til enhver tid følge Skibladner rutelangs mellom mjøsbyene. Slik kan du enkelt planlegge din egen tur med båten, eller sørge for å få et glimt av den ærverdige hjuldamperen når den passerer deg. Vi må dessverre ta forbehold om at tjenesten ikke bestandig viser korrekt posisjon. 
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol