Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Takk for i år!

Vår aller siste tur denne sesongen gikk av stabelen i helgen — og dermed er den minnerike sesongen 2016 over. Vi takker våre mange tusen passasjerer, venner og støttespillere for den store entusiasmen som har fulgt skipet gjennom jubieumsåret 2016, og ønsker velkommen tilbake i 2017!

Skibladner kontoret holder stengt i uke 39 og 40 grunnet ferieavvikling. Gavekort kan bestilles her på nettet, eller du kan stikke innom turistkontorene på Gjøvik og Hamar for å kjøpe gavekort der. 
Se hva som skjer i 2016
skillestrek
wtvhaqdgyc0nwijtmsifhqnoqpzf6v4 qmhnpul2uo3w
NRK Sommeråpent
12.–16. juli ble «Skibladner minutt-for-minutt» og NRK Sommeråpent sendt direkte fra Skibladner. Gjenopplev folkefesten her!
dekor front
skibladner-gjovik-luftbilde
Finn frem til våre havner
Slik finner du frem til våre havner med kart og GPS. Her finner du også tips om parkering, og du kan se hvordan du enkelt kan legge opp en rundreise.
dekor front
44-hoel-alle
Opplev Mjøsa
Mjøsa er mer enn et bindeledd for Innlandet, den er også hjertet i regionen. Les mer om de mange aktivitetene i regionen!
dekor front

Hvor er Skibladner akkurat nå?

På dette kartet kan du til enhver tid finne ut hvor Skibladner befinner seg på Mjøsa.
Se Skibladner på kartet her!
skillestrek

Se hva som skjer – og bestill!

Her kan du få oversikt over de turene og begivenheter som skjer resten av sesongen 2016. 

Se hva som skjer på Skibladner i 2016 her
skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av noe? Vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent-uka
skillestrek

Følg oss på Facebook

På vår Facebook-side kan du følge med på Sommerbåten Skibladners ferd langs Mjøsa—vi publiserer bilder og glimt fra bak kulissene, og vi gir mer informasjon om ruta.
Lik oss gjerne på Facebook!
skillestrek
 ib83926

Vil du bli aksjonær?

Kunne du tenke deg å eie en andel i Skibladner? Eller kjenner du noen som kunne det? Oplandske Dampskibsselskap ble stiftet allerede i 1854 og det hører til sjeldenhetene at aksjer kommer til salgs. Vi har nå et begrenset antall aksjer tilgjengelig, men vær rask. 
Kjøp aksjer i Skibladner
skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.
dekor akter