Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Takk for i år!

Sesongen er nå avsluttet, og vi vil gjerne få takke de 20.304 trofaste Skibladnervenner og passasjerer som har reist med oss i år. Husk at Skibladners populære gavekort og juletrekuler egner seg ypperlig som gaver — du kan bestille her på nettsiden. Velkommen tilbake til neste år! 

Skibladnerkontoret holder stengt uke 40 og 41 grunnet ferieavvikling.
Se hva som skjer—og bestill!
skillestrek
jenter-j3a1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
skillestrek
 ib83926

Hvor er Skibladner nå?

Tjenesten «Hvor er Skibladner nå?» er nå i drift igjen, men vi beklager at den ikke bestandig viser korrekt posisjon. 
Se Skibladner på kartet her!
skillestrek
pilgrim symbol
dekor akter