Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Informasjon til våre kunder

 

 

Oppdatert: 25. mai, 2020. 


Kjære kunder, det er usikre tider og vi er naturlig nok usikre på sesongen vi går inn i, men for øyeblikket er alle arrangementer frem t.o.m. 20. juni avlyst. Vi planlegger med normaloppstart av rutesesong 23. juni.
 

Rutesesong 2020. 23. juni til 16. august:


Planen er at vi seiler med 50% passasjer kapasitet i rutesesongen fra 23 juni tom 16 august, og alle billetter må være forhåndsbestilt og betalt før om bordstigning.

Det selges ikke billetter direkte på bryggen, dette for å unngå kødannelse og overholde smittevernstiltak slik som nødvendig registrering av kontaktinfo. Bestiller er ansvarlig for å ha kontaktinfo på sine medreisende dersom vi ber om dette i etterkant for smittesporing. Billetter kan  bestilles på hjemmesiden eller på telefon 61144080 i våre åpningstider.

Vi følger alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene og gjør i tillegg litt ekstra for at du skal føle seg trygg om bord når du reiser med oss.
Vi planlegger vi en rekke smitteverntiltak og i tillegg kommer vi til å seile med færre passasjerer enn normalt.  På den måten blir det lettere å holde avstand, gjennomføre renhold og sikre trygg matservering.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Det er spiseplikt om bord, billetter uten servering prioriteres ikke.
 
Vi minner om det viktigste rådene som er:
• Ikke reis hvis du er syk.
• Hold en meter avstand til andre medpassasjerer, følg anvisninger fra mannskapet.
• Sørg for å ivareta god håndhygiene både før, under og etter reisen.
Vis hensyn til medpassasjerer og andre reisende, og spesielt eldre personer.
 

Jeg har bestilt tur på Skibladner — hva gjør jeg?


Dersom du har bestilt billett på et av de avlyste arrangementene vil vi ta kontakt med deg for informasjon og videre avtale om ny dato for gjennomføring. For øyeblikket kan du la din bestilling etter 23 juni stå. Dersom det blir endringer eller kanselleringer som gjelder din reise, vil du få beskjed. Ordinære avbestillingsbetingelser gjelder inntil videre. Dersom du har spørsmål så kontakt oss gjerne på telefon. Du treffer oss på telefon 61 14 40 80 mandag – fredag kl. 08.30 — 15.30, eller på epost skibladner@skibladner.no
 

Hva er situasjonen for Covid-19 i Norge nå?

Oppdatert informasjon om situasjonen i Norge og råd og tiltak finner du på nettsidene til Norsk Folkehelseinstitutt
 

Har du spørsmål til oss?


Kontakt oss gjerne på telefon. Du treffer oss på telefon 61 14 40 80 mandag – fredag kl.08.30-15.30, eller på epost skibladner@skibladner.no 

Se hva som skjer i 2020!
Skillestrek
jenter-J3A1931
Skillestrek

Slik reiser du

Rutesesongen 2020 begynner 23. juni og varer til 16. august, alle dager unntatt mandager. Her finner du informasjon om havnene våre, rutetider, priser og kart.

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her
Skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Husker du Sommeråpent fra 2016, da NRK reiste med Skibladner? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Skibladner seiler i rutetrafikk alle dager unntatt mandager, fra ultimo juni fram til medio august.  Her kan du utforske avgangstidene og reservere plasser ombord og i restauranten. Velkommen om bord!
Avgangsstider og bestilling
Skillestrek
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Skillestrek