Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Se hva som skjer i 2018

Nå har vi lagt ut arrangementer og tematurer for 2018. Her er noe for enhver smak—familieturer, musikk, ølsafari, akevittcruise, middelaldercruise, gla’jazz og mer. Les mer og bestill—disse turene blir fort utsolgt!

Obs! Skibladnerkontoret holder stengt fram til mandag 5. mars 2018, grunnet ferieavvikling. Bestilte gavekort vil bli ettersendt så snart vi er på plass. Benytt gjerne gavekortbevis som kan lastes ned ved bestilling på vår hjemmeside.
 
Se hva som skjer!
skillestrek
Turer i 2018

Rutetider og priser 2018

Skibladner seiler i rute fra 26. juni—19. august, alle dager unntatt mandager. Her kan du se avgangstider og planlegge reisen din. Vi seiler rundturer som gjør det lett å komme tilbake til utgangshavnen din. Bestill nå!
Avgangstider og booking
skillestrek
jenter-j3a1931
Ta en dagstur tilbake til 1856! På verdens eldste hjuldamper er det mye å se og gjøre for hele familien. Du kan se Skibladners ekte dampmaskin som er fullt synlig midt i skipet, eller bare nyte utsikten. Vi har café, restaurant, kiosk og gavebutikk og spennende salonger under dekk som du kan utforske. 
skillestrek

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene fra i fjor — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
skillestrek
 ib83926

Hvor er Skibladner nå?

Skibladner gjennomgår nå vedlikehold og reparasjoner i Gjøvik, og tjenesten «Hvor er Skibladner nå?» vil være ute av drift frem til sesongstart.
Se Skibladner på kartet her!
skillestrek
dekor akter