Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Takk for i år!

Sesongen for Skibladner nå er avsluttet, og vi vil gjerne takke alle som har reist med oss i år, og ønske velkommen tilbake til neste år! Husk at du kan kjøpe gavekort for reiser med Skibladner i ulike valører her på våre nettsider. En annerledes og spennende gave som skaper begeistring!
Se hva som skjer på Skibladner
skillestrek

Åpent skip på Lillehammer 2. sept.

Vi i Skibladner synes det var stor stas å få lov å vise frem den vakre damen da vi seilte «minutt for minutt» med NRK. Nå ønsker vi dere velkommen tilbake!
skillestrek
Vi ønsker å gjenta denne suksessen og inviterer store og små til å besøke oss om bord når vi legger til kai på Vingnes brygge ved Lillehammer. Det blir også mulighet for en gratis tur med Skibladner fra kl. 16 til 17. 
Les mer om Åpent skip
skillestrek

Hvor er Skibladner nå?

Nå kan du følge Skibladners ferd på Mjøsa fra time til time. Skipets posisjon oppdateres ca. hver 20. minutt, og vi tar forbehold om at nøyaktigheten kan variere. 
Se Skibladner på kartet her!
skillestrek
skibladner-panorama-img 3395
wtvhaqdgyc0nwijtmsifhqnoqpzf6v4 qmhnpul2uo3w
NRK Sommeråpent fra 2016
dekor front
skibladner-gjovik-luftbilde
Finn frem til våre havner
dekor front
44-hoel-alle
Opplev Mjøsa
Mjøsa er mer enn et bindeledd for Innlandet, den er også hjertet i regionen. Stedene der mjøsvann møter strandkant inviterer til sommeridyll og naturopplevelser for store og små, innbyggere og besøkende.
dekor front

Mat & drikke

Unn deg et utsøkt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! Skibladners ærverdige restaurant holder en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i første plads madsalon.
skillestrek
Se vår meny
Vi anbefaler å reservere plass i restauranten samtidig med plassreservasjon. Vennligst kontakt hovmester ved ombordstigning! Vi ønsker alltid velkommen ved inngangen for å bekrefte din matbestilling og tidspunkt for bespisning.

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i fjor, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene fra i fjor — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent-uka
skillestrek
 ib83926

Hvor er Skibladner nå?

Nå er den populære tjenesten «Hvor er Skibladner nå?» i drift igjen, slik at du kan følge Skibladners ferd på Mjøsa fra time til time. Posisjonen oppdateres ca. hver 10. minutt.
Se Skibladner på kartet her!
skillestrek
dekor akter