Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Reservér plass om bord
Kjøp et gavekort!

Husk Skibladner-gavekort til jul!

Julen nærmer seg med stormskritt, og gavekort på Skibladner er en gave som virkelig blir satt pris på. Du kan selv velge type tur og beløp. Se linken i bildet over!

Årets håndmalte julekule er nå også i salg på Skibladnerkontoret. Et supert julegavetips og et populært samleobjekt. Julekuler kan kjøpes på Skibladnerkontoret, eller bestilles via tlf: 61144080 / e-post: skibladner@skibladner.no. Pris: 150,- pr.stk (+ porto ved levering med post) I tillegg til Skibladnerkontoret på Gjøvik selges julekulene også hos Holland Atelier og Foto As på Hamar og hos Kulturkollektivet (tidl.lokaler til Blomsterverden,Vormavegen 1) i Eidsvoll. For andre nyheter og oppdateringer om Skibladner, følg oss på vår Facebook-side!
Følg Skibladner på Facebook
Skillestrek
jenter-J3A1931
Skillestrek

Slik reiser du

Rutesesongen 2020 begynner i slutten av juni og varer til medio august, alle dager unntatt mandager. Her finner du informasjon om hvordan du finner fram til havnene våre, rutetider, priser og kart.

Lurer du på hvor og når Skibladner går, og hvordan du kan reise med oss enklest mulig? Her finner du rutetabellen og informasjon om våre avganger og havner. 
Planlegg reisen din her
Skillestrek

Gjenopplev «Sommeråpent»

Gikk du glipp av Sommeråpent i 2016, eller vil du se et innslag igjen? Gjenopplev alle Sommeråpent-sendingene — og hele «Skibladner minutt-for-minutt» på NRK Nett-TV.
Les mer om Sommeråpent
Skillestrek
pilgrim_symbol
Skibladner seiler nå i rutetrafikk alle dager unntatt mandager, fram til 18. august.  Her kan du utforske avgangstidene og reservere plasser ombord og i restauranten. Velkommen om bord!
Avgangsstider og bestilling
Skillestrek
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Skillestrek