Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Chartermeny

Vi komponerer gjerne egne menyer for våre chartergjester. Her ser du noen eksempler på maten vi kan tilby. Ta gjerne kontakt med oss for å drøfte dine behov!
skillestrek
champagnefrokost
Buffet
Rekebuffet
½ kg store reker, majones, sitron, smør, baguetter og loff
Pris kr 275,-

Spekematbuffet
Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød og smør
Pris kr 445,-
champagnefrokost
Koldttallerken
Varmrøkt Pepperlaks med rømme, Roastbeef med remulade, Westfaler skinke, Rødvinsmarinert lammefilet, Brie med kjeks flatbrød, potetlefse og ferskt bakverk 
Pris kr 275,-
champagnefrokost
Smørbrød
Rekesmørbrød
Pris kr 155,-

Røkelaks med eggerøre
Pris kr 155,-

Elg karbonadesmørbrød
Pris kr 155,-
champagnefrokost
Noe lett å spise
Kaffe og vaffel
Pris kr 65,-

Rømmegrøt og saft
Pris kr 155,-

Salat med kylling eller skalldyr
Pris kr 205,-
champagnefrokost
Mottakelser og bryllup
(prisene er per person)

Fristende friske jordbær servert i bolle. Serveres fra buffet, (pris per person)
Pris kr 35,-

Snacks. Chips, nøtter etc., anrettet i bolle, servert fra buffet
Pris kr 35,-

Konfekt, fra Gjøvik Chokolade
Pris kr 45,-

Kaker og hvetebakst kan bestilles

Kortreist fingermat fra fat:

Lefser med varmrøkt ørret
Urtekrem og asparges
Nypotet «saltimbocca»
Salvie og spekeskinke
Hedmarkstaco
Lompe med langtidsstekt svinebog, rømme og gressløk
Fjelldronning med ripsgele
Rødkittost fra Avdem gårdsysteri
Jordbær

Pris kr 180,- per person
Del i sosiale medier:
Relaterte sider
Fakta om Charter
Bestilling av Chartertur
I samarbeid med førsteklasses leverandører på land kan skipets bysse trylle frem alt fra småretter, buffeter og canapéer til 3-retters gourmetmiddager som serveres med linduker og kelnerservice.

Be om en samtale med vår restaurantsjef!
dekor akter
dekor akter