Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Chartermeny

Vi komponerer gjerne egne menyer for våre chartergjester. Her ser du noen eksempler på maten vi kan tilby. Ta gjerne kontakt med oss for å drøfte dine behov!
skillestrek
champagnefrokost
Buffet
Rekebuffet
½ kg store reker, majones, sitron, smør, baguetter og loff
Pris kr 265,-

Spekematbuffet
Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød og smør
Pris kr 420,-
champagnefrokost
Koldttallerken
Dampet, urtemarinert laksebit, rømme, roastbeef med remulade, marinerte scampi, rødvinsmarinert lammefilet, flatbrød, potetlefse og ferskt bakverk. Ost og kjeks.
Pris kr 235,-
champagnefrokost
Smørbrød
Rekesmørbrød
Pris kr 145,-

Røklaks med eggerøre
Pris kr 145,-

Karbonadesmørbrød
Pris kr 145,-
champagnefrokost
Noe lett å spise
Kaffe og vaffel
Pris kr 60,-

Rømme grøt og saft
Pris kr 115,-

Salat med kylling eller skalldyr
Pris kr 185,-
champagnefrokost
Mottakelser og bryllup
(prisene er per person)

Fristende friske jordbær servert i bolle. Serveres fra buffet, (pris per person)
Pris kr 30,-

Snacks. Chips, nøtter etc., anrettet i bolle, servert fra buffet
Pris kr 25,-

Konfekt, fra Gjøvik Chokolade
Pris kr 25,-

Kaker og hvetebakst kan bestilles

Kortreist fingermat (meny) for forskjellige anledninger:
Pris kr 160,-

Lefser med varmrøkt ørret
Urtekrem og asparges
Nypotet «saltimbocca»
Salvie og spekeskinke
Hedmarkstaco
Lompe med langtidsstekt svinebog, rømme og gressløk
Fjelldronning med ripsgele
Rødkittost fra Avdem gårdsysteri
Jordbær
Del i sosiale medier:
Relaterte sider
Fakta om Charter
Bestilling av Chartertur
I samarbeid med førsteklasses leverandører på land kan skipets bysse trylle frem alt fra småretter, buffeter og canapéer til 3-retters gourmetmiddager som serveres med linduker og kelnerservice.

Be om en samtale med vår restaurantsjef!
dekor akter
dekor akter