Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Mannskap-og-Skibladner
Foto: Dag W. Grundseth

Vil du støtte Skibladner?

Ønsker du å støtte oss er det flere måter du kan gjøre dette på. Du kan kjøpe den nye Skibladnerboka, du kan kjøpe en aksje, og kan støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tipping.
 

Slik kan du støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tippings grasrotandel! 

Skillestrek


Først måtte vi reparere maskinen ombord for flere millioner kroner. Så kom koronaen og vi har måtte avlyse seilinger for flere millioner kroner. Deretter ble det flom og vi måtte avlyse anløp til mange faste brygger rundt Mjøsa. At vi i tillegg, så langt, har falt utenfor alle offentlige støtteordninger gjør ikke hverdagen enklere. Disse hendelser har til sammen gitt oss svært store økonomiske utfordringer.

 
Nå kan du være med på å hjelpe til slik at vi kan «holde dampen oppe».
 
Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner. Her finner du historien og over 100 bilder. Det som er ekstra spennende er at 13 av bildene er digitale. Det betyr at du gjennom din mobiltelefon kan hente opp levende bilder fra boken! Dette er sannsynligvis den aller første boka her på Innlandet med digitale bilder.  Sist vi ga ut Skibladnerbok var for 14 år siden. 
 
Det har rent mye vann i Mjøsa siden den gang og hvis du er en av de som har boken fra jubileumsåret for 14 år siden så vil du gjennom denne boka få mye ny informasjon, nye artikler om både kongeferd og «Skibladner minutt for minutt» på NRK. Mange nye flotte bilder og ikke minst de korte filmene du kan hente ut på din telefon.
 
Boka koster 375,- og godt salg av boken kan være med på å gi rederiet bedre likviditet i sommer. Vi kan sende deg boka direkte til din postkasse, da kommer det 100,- i frakttillegg. Boken er ellers til salgs på Skibladnerkontoret på Gjøvik.
 
Ønsker du å støtte oss enda mer og ikke minst hvis du ønsker å bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Vi har fortsatt noen aksjer til salgs. Pålydende er kr. 100,- og de selges til overkurs for kr. 1000,- Aksjebrevet er et vakkert dokument som du kan få påført dit eget navn, eller navnet til den du vil gi det til. Mange bruker det som gave til den «som har alt». Det tar seg veldig bra ut i glass og ramme. I tillegg så er dette et gyldig dokument som gjør at de blir medeier i rederiet og at du kan møte på generalforsamlingen og avgi din stemme.
 
Skibladner trenger din hjelp.
 
Skipet er nå 164 år gammelt. Med din hjelp skal vi sørge for at også kommende slekter skal få oppleve en sommerdag på Mjøsa ombord i verdens eldste rutegående hjuldamper.
Vi håper vi mottar bestillinger fra deg.
 
Du treffer oss på skibladner@skibladner.no eller på tlf: 61144080 (08.00 – 15.30)
 
Kjøp den nye Skibladnerboken
 
skibladner-boka-ny
Kjøp Aksjebrev her
 
aksjebrev