Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2024
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Velkommen til nytelsesreise!


Nå kan du seile med Skibladner alle dager unntatt mandager. Vi har god plass på de fleste avganger, og vi går i fast rute fram til 18. august. Selv når sola ikke skinner er det alltid hyggelig å være om bord—godt med plass og roligere enn på de varmeste dagene. Bare møt opp på bryggene i god tid—eller bestill på forhånd.

Om bord får du en ekte opplevelse av å reise med dampskip i Norge i 1850-årene, med lukter, lyder, smaker og sanseinntrykk fra en svunnen tid — i tillegg til noe av den beste maten i Innlandet.

Velkommen til opplevelsescruise på verdens eldste hjuldamper!

Se rutetider og bestill
Contact us to make a booking!
Skillestrek
Brygga i Eidsvoll
Brygga i Eidsvoll

Slik reiser du med oss
Rutesesong 25. juni — 18. august

Du kan bestille billetter her på hjemmesiden, eller ringe oss. Du kan også møte på bryggene og kjøpe billetter fra billettøren ombord. Det lønner seg imidlertid å bestille på forhånd—spesielt om du vil spise i restauranten.


Om trenger du hjelp til å forstå rutetabellen eller booke billetter eller bord i restauranten, nøl ikke med å ringe oss på 61144080!  


For informasjon om tema-turene våre med musikk og underholdning, se litt lenger ned på siden. 
Se rutetider og bestill
Contact us to make a booking!
Skillestrek
1e259620-12f9-4b0c-9486-71245052a8de

Her finner du våre havner


Lurer du på hvor du kan reise fra, eller hvordan du finner fram til våre havner? Her finner du adresser til havnene, kart, og nyttig info om overnatting, parkering og kollektivtransport.

Finn fram til våre havner
Contact us to make a booking!
Skillestrek
jenter-J3A1931

Vil du reise tur-retur? Så enkelt lager du en rundreise med Skibladner. 


Vil du gjøre det enklest mulig, og komme tilbake til samme havn der du begynte? Det kan være praktisk hvis du er på hotellferie eller vil ha bilen stående på ett sted. Vi har lagt opp avgangene våre slik at du lett kan ta en rundreise med oss. Her finner du de ulike alternativene.

Planlegg reisen din her
Contact us to make a booking!
Skillestrek
IMG_5626

Musikk, underholdning og kåserier


I tillegg til vanlig rutetrafikk har vi flere spennende tematurer musikk og kåserier — og våre berømte Gla’jazz-aftenene. Her finner du programmet for resten av 2024-sesongen. Det lønner seg å bestille nå, da mange av turene allerede er utsolgt. 

Se hva som skjer ombord i 2024!
Contact us to make a booking!
Skillestrek
_IB73363

Hvordan er det på Skibladner?

Ute på dekk kan du nyte frisk sjøluft og vakkert Mjøslandskap—gårder, hytter, jorder og fjell, og sjarmerende byer og landsbyer som ligger langs innsjøen. Om bord Skibladner kan du få en ekte opplevelse av å reise med dampskip i Norge i 1850-åra, med lukter, lyder, smaker og sanseinntrykk fra en svunnen tid. Velkommen til en nytelsesreise på verdens eldste hjuldamper!

Med Skibladner kan du oppleve dampskipstrafikken slik den var på 1800-tallet i Norge, med anløp til byer og småsteder langs den eldgamle ruta fra Eidsvoll til Lillehammer. I sin tid var Skibladner for en hurtigbåt å regne, og seilte Mjøsa på langs to ganger i døgnet. I dag kan du nyte en reise i mer bedagelig tempo, med skipets beroligende gange og fristende mat i sjarmerende salonger og restauranten.
 

Opplev Skibladner i bilder
Opplev Skibladner i bilder
Skillestrek

Alle spiser på første klasse hos oss:

Menyen for 2024

 
restaurant-jorbaer2

Nyt et tradisjonsrikt måltid på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en snart 170 år gammel tradisjon i hevd med vår berømte laks og jordbær som inntas i ærverdige omgivelser—i tillegg til mange andre fristende og gode hjemmelagde retter og måltider. Se menyen vår for hele utvalget!

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek

Vil du støtte oss?

 
Mannskap-og-Skibladner

Ønsker du å støtte oss er det flere måter du kan gjøre dette på. Du kan kjøpe den nye Skibladnerboka eller du kan bli medeier i skipet ved å kjøpe en aksje.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
NT-orginal-farge

Nå kan du støtte Skibladners Venner gjennom Norsk Tippings grastrotandel.
Klikk på logoen for å lese mer.

Skillestrek
pilgrim_symbol