Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Reiseliv i Mjøsregionen

Mjøsa er mer enn et bindeledd for Innlandet, den er også hjertet i regionen. Stedene der mjøsvann møter strandkant inviterer til sommeridyll og naturopplevelser for store og små, innbyggere og besøkende.
Skillestrek
42-Helgoya
Visit ØstNorge
Visit ØstNorge
I Gjøvikregionen, Hadeland og Ringerike finner du utallige muligheter og opplevelser for enhver smak, uansett om du er turist, er her i forbindelse med jobb eller om du har bodd her hele livet. Se hva som skjer i hele regionen, opplev Mjøsa på hjuldamperen Skibladner fra 1856, eller besøk Norges eldste håndverksbedrift Hadeland Glassverk.
Les mer
Dekor_Front
Visit Mjøsa
Visit Mjøsa
Med sitt stabile klima, varierte natur, rike kulturarv og et vidt spekter av aktiviteter, kan Hamarregionen by på opplevelser året rundt. Beliggenheten mellom Mjøsa og fjellviddene gjør at alt ligger til rette for vandring, sykling, golf, fiske, eller ski - enten langrenn eller alpint. Hamarregionen ligger også midt i smørøyet hvis du søker mattradisjoner og det gode liv.
Les mer
Dekor_Front
Besøk Lillehammerregionen
Besøk Lillehammerregionen
Ferie er opplevelser. Slik du vil ha dem. I Lillehammer-regionen står de ekte, lekne, sporty og utfordrende aktivitetene i kø, og du trenger ikke å reise langt for å finne dem. Drømmer dere om å gjøre noe spennende sammen, hele familien? Hos oss er hver dag en opplevelse, sommer som vinter. Sommeren er en deilig tid her i regionen.
Les mer
Dekor_Front
Visit Greater Oslo
Visit Greater Oslo
Les mer
Dekor_Front