Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Betingelser for cruisepakker,
Gla’jazz og andre kveldsarrangement:

  

Individuelle bestillinger


En billett til ett av Skibladners egne arrangement/pakker er å betrakte som en bindende påmelding på lik linje med konsert- og eventbestillinger via for eksempel Billettservice. Ved bestilling sendes billetter og faktura per post, og reisebeviset er gyldig så snart beløpet er innbetalt. Avbestilling senere enn to uker før avreise gir ingen refusjon. Ubenyttede billetter refunderes ikke, men kan overføres til annen bruker på det gjeldende arrangement.
 

Gruppebestillinger


Bestilling for grupper over 20 personer som foretas i god tid før arrangementet, kan endres i antall inntil 2 uker før avreise. Da vil reisebevis og faktura bli utstedt og sendt per post til bestiller, med en ukes betalingsfrist. Reduksjon i antall etter denne dato medfører ingen refusjoner, og det anbefales at bestiller finner erstatninger for evt. forfall.

Kansellering av hele bestillingen må skje senest 1 måned før avreise. Avbestilling etter denne frist medfører et gebyr på 25% av prisen for det bestilte antall personer.

A/S Oplandske Dampskibsselskap er ikke ansvarlig for innstillinger som skyldes uforutsette tekniske problemer, lav vannstand eller andre spesielle værforhold. Skulle slike forhold inntreffe, refunderes billettene i sin helhet umiddelbart.

Ved spørsmål om din bestilling, vennligst kontakt:

Skibladner kontoret tlf. 611 44080
eller send en e-post til skibladner@skibladner.no

Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse!

Del i sosiale medier: