Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2022
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Velkommen til Skibladner i 2022


Viktig melding: Vi er dessverre nødt til å innstille alle seilinger frem til 26. juli. 

Med bakgrunn i den omfattende skaden som ble påført den ene skovlen på Skibladner sist uke så vil det ikke bli mulighet til å seile med skipet før den 26. juli.

Dette vil få konsekvenser for våre passasjerer, våre ansatte, vår økonomi og for turistnæringen, og dette beklager vi. Menneskene rundt Mjøsa ønsker å se Skibladner som seiler forbi på en sommerdag. 

Rederiet gjør alt som står i vår makt for at skipet igjen skal pløye Mjøsas bølger. Hvis arbeidet går raskere enn anslått vil vi starte seilingen tidligere.


Rutesesong: 26. juli—14. august
Chartersesong: 16. august—4. september. 

Les pressmeldingen her
Les pressmeldingen her (PDF)
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Pressemelding: Drivstofftillegg i 2022

Gjøvik, 21. mars 2022: På grunn av de høye drivstoffprisene må Skibladner innføre et drivstofftillegg på toppen av ordinære billettpriser i sommer. Tillegget vil være på kr. 40.- pr. billett. Tillegget vil dekke inn deler av ekstrakostnaden. Ut fra dagens pris på olje vil Skibladner få en ekstrakostnad på 1,1 mill. i drivstoff hvis seilingen blir slik som i 2019 (i 2020 og 2021 gikk ikke skipet i chartertrafikk p.g.a. smittevernreglene og brukte derfor vesentlig mindre drivstoff.) Evt. spørsmål knyttet til dette kan rettes til: Direksjonsformann Bjørn Blichfeldt i AS Oplandske Dampskibsselskap enten via kontaktskjemaet eller 95972202.
IMG_2062-1

Spis på første klasse

 

Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek
martine-restaurant

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol