Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Rutetider og priser i 2022
Kjøp gavekort
 
Gavekort fra Skibladner

Velkommen til Skibladner i 2022!


Velkommen til en ny sesong på Skibladner! Du kan reservere billetter i rutesesongen allerede nå, og du kan også bestille plass til samtlige tema-turer. Disse blir fort utsolgte, så det kan lønne seg å bestille raskt. Velkommen om bord!

Rutesesong: 21. juni—14. august
Chartersesong: 7. juni—19. juni
& 16. august—4. september. 

(Oppstart av chartersesongen er dessverre utsatt grunnet den lave vannstanden i Mjøsa. Slik værprognosen er de nærmeste ukene, så lar det seg ikke gjøre å få skipet ut av vinteropplag. Vi er i gang med vårklargjøringen ombord, og skipet settes i drift så raskt som mulig etter Pinse når vannstand tillater dette.)

Se og bestill tema-turer her
Se våre tema-turer for 2022 her!
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Vil du jobbe på Skibladner?

 


Vi søker nå engasjerte og dyktige mannskap til kommende sesong på Skibladner. Vil du jobbe hos oss, på en helt spesiell arbeidsplass? Vi søker både matroser og servitører til sesongen 2022. 

Søkere som er tilgjengelig hele perioden mai-september vil bli prioritert. Søknader behandles fortløpende. Siste frist er 3. april. Les mer om stillingene her.

Ledige stillinger
Ledige stillinger
Skillestrek

Pressemelding: Drivstofftillegg i 2022

Gjøvik, 21. mars 2022: På grunn av de høye drivstoffprisene må Skibladner innføre et drivstofftillegg på toppen av ordinære billettpriser i sommer. Tillegget vil være på kr. 40.- pr. billett. Tillegget vil dekke inn deler av ekstrakostnaden. Ut fra dagens pris på olje vil Skibladner få en ekstrakostnad på 1,1 mill. i drivstoff hvis seilingen blir slik som i 2019 (i 2020 og 2021 gikk ikke skipet i chartertrafikk p.g.a. smittevernreglene og brukte derfor vesentlig mindre drivstoff.) Evt. spørsmål knyttet til dette kan rettes til:
Direksjonsformann Bjørn Blichfeldt i AS Oplandske Dampskibsselskap enten via kontaktskjemaet eller 95972202.
IMG_2062-1

Spis på første klasse

 

Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.

Les mer om maten ombord
Meld deg inn
Skillestrek
martine-restaurant

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Meld deg inn
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol