Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri
Rutetider og priser
 
Kjøp gavekort
 

Velkommen til Skibladner i 2022


En flott 165 års-sesong er nå avsluttet. Takk til alle våre passasjerer som reiste med oss i år! Skipet er nå ryddet, vasket og klartgjort for at vinterens vedlikeholdsprosjekter kan starte opp. Vi gleder oss allerede til ny sesong neste år. 

Snart kommer ny informasjon og datoer for Skibladnersesongen 2022. 
Se vår Facebook-side for informasjon om julegaver!
 

Se rutetabell og bestill!
Skillestrek

Informasjon til Skibladners Venner

 

ÅRSMØTE 2021
Elektronisk årsmøte avholdes 15.09.21
Årsmøtet i Skibladners venner ombord på Skibladner 16.08.21 ble dessverre avlyst pga. tekniske maskinproblemer. Årsmøtet må iht. vedtektene avvikles, og vi gjennomfører nå elektronisk årsmøte onsdag 15.09.2021 kl. 17:00. Påmelding sendes på e-post direkte til Styreleder Thomas Andersen  (thomas.andersen@boligpartner.no). Det vil da blir sendt ut en link med påkoblingsinfo.
Vel møtt!

Slik lager du en rundtur
Skillestrek
martine-restaurant

Spis på første klasse

 
Spis på første klasse på et av distriktets fremste spisesteder! I Skibladners restaurant «Første Plads Madsalon» holder vi en 160-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær i ærverdige omgivelser.
Les mer om maten ombord
Skillestrek
Mannskap-og-Skibladner

Ny Skibladnerbok

 
Gode tilbud til deg—god hjelp til oss
 

Vi har nå gitt ut en ny bok om Skibladner, med historien og over 100 bilder. Ønsker du å støtte oss enda mer eller bli medeier i skipet, så kan du kjøpe en aksje. Skibladner er inne i en svært utfordrende tid. Les mer om hvordan du kan hjelpe oss. Den nye Skibladnerboka kan du kjøpe her.

Kjøp bok og aksjer her
Skillestrek

Bli medlem av Skibladners Venner i dag! Medlemmene for 2021-sesongen får seile to for én per medlemskap i hele rutesesongen. Du får også muligheten til å kjøpe boken «Den langsomme reises kunst» til kr. 275,- (førpris kr. 375,-). Meld deg inn i Skibladners Venner her—eller les mer om boken litt lenger ned på siden.

Bli medlem her
Skillestrek
jenter-J3A1931
pilgrim_symbol