Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sesongstart 2018 med DS Skibladner og lesertur med Oppland Arbeiderblad

IMG_1743
119-DSC_0052
Fredag 25. mai inviteres du i samarbeid med Oppland Arbeiderblad om bord for å bli bedre kjent med ærverdige DS Skibladner, om bord forteller styreleder i Mjøssamlingene Per Inge Høiberg den spennende historien om blant annet spritsmugling på Mjøsa
Skillestrek
Avgang fra Gjøvik brygge kl.16.30 vår kaptein ønsker deg velkommen om bord på årets aller første avgang med DS Skibladner i 2018 sesongen.

Vi byr på et glass lokal eplemost fra Braastad Epler på Stavsjø oppe på soldekket før vi inviterer deg inn i salongene hvor det serveres «tradisjonell middag på Mjøsa» Laks & jordbær. Som vanlig akkompagneres laksen av nydelig sandefjordsmør & agurksalat samt fløtemelk til dessert.

Styreleder i Mjøssamlingene Per Inge Høiberg byr på flere gode historier, blant annet om den gang spritsmuglinga på Mjøsa i forbudstida gikk Oslofjorden en høy gang.

Redaktør i Oppland Arbeiderblad Erik H. Sønstelie og Direksjonsformann Bjørn Blichfeldt i Oplandske Dampskibsselskap vil også fortelle litt om historie og fremtiden for avisen og skipet før en selv kan ta turen rundt på det ærverdige skipet på egen opplevelsesferd.

Retur Gjøvik brygge kl.19.45.  
Musikalsk følge for turen er Per Strand sammen med sin kassegitar.

Visste du at du kan sende postkort fra turen? Skibladner har ført post helt fra første driftsår og har sitt eget poststempel. Postflagget med splitt vaier i Skibladners flaggstang, og passasjerene kan postlegge brev og kort ombord i en av de eldste postkasser fra Postmuseet. 
Havn: Gjøvik
Dato: 25.05.2018
Avgang: 16.30
Ankomst: 19:45
Pris kr kr. 925,- med OA abonnement
Prisen inkluderer:
Pris per person kr. 925,­ med OA abonnement
Pris per person kr 1025,­ uten OA abonnement
Drikke til maten kommer i tillegg.
OBS! Max antall på denne turen 83 personer.
Mer informasjon 
Ring 61 14 40 80, send e-post  dersom du har spørsmål om denne tematuren. Plasser må forhåndsreserveres. Billettutstedelse to uker på forhånd, deretter ingen refusjon ved avbestilling!
Bestill tematuren i dag!
For gruppebestillinger over 8 personer, vennligst ta kontakt med Skibladnerkontoret per telefon.
Jeg forstår at billetter må være betalt før de kan benyttes om bord og at refusjon ikke kan gis ved kansellering mindre enn 14 dager før turen.

 
Calender_white
Andre aktuelle turer
Rute_Icon2
Rutetabell og priser
Kjøp et gavekort!
Del i sosiale medier:
Dekor_Akter