Viken II
På brygga møtes vi av et entusiastisk vertskap som ivrer for å bruke lokale råvarer i sine
menyer. Vi får servert en herlig dugurd laget av råvarer fra Totenvika og Mjøsregionen. Etterpå spaserer vi opp til Reinsby gård hvor Audhild byr på smaksprøver og viser oss rundt i den frodige kjøkkenhagen som drives etter regenerative prinsipper.
Link:
Viken II
Link:
Reinsby gård på Instagram
Brenneriet på Hjell
Deretter rusler vi bort til det gamle brenneriet på Hjell hvor Kamilla og Ståle har etablert et sjarmerende spisested i det gamle potetmottaket. Det er dekket langbord helt nede ved Mjøskanten. Kamilla serverer sin signaturkake Key Lime Pai og kaffe mens vi får høre den spennende historien om Hjell Brenneri. Vi frister med et mjøsbad før vi går tilbake til Evjua og Skibladnerbrygga.
Link:
Kamillas på Hjell Brenneri
DS Skibladner tilbake til Hamar kl.17.55
Under overfarten tilbake til Hamar spiser vi Skibladners tradisjonelle middag laks og jordbær i 1. Plads Madsalong.