Avgang fra Gjøvik brygge kl.16.30 vår kaptein ønsker deg velkommen om bord på årets aller første avgang med DS Skibladner i 2018 sesongen.
Vi byr på et glass lokal eplemost fra Braastad Epler på Stavsjø oppe på soldekket før vi inviterer deg inn i salongene hvor det serveres «tradisjonell middag på Mjøsa» Laks & jordbær. Som vanlig akkompagneres laksen av nydelig sandefjordsmør & agurksalat samt fløtemelk til dessert.
Styreleder i Mjøssamlingene Per Inge Høiberg byr på flere gode historier, blant annet om den gang spritsmuglinga på Mjøsa i forbudstida gikk Oslofjorden en høy gang.
Redaktør i Oppland Arbeiderblad Erik H. Sønstelie og Direksjonsformann Bjørn Blichfeldt i Oplandske Dampskibsselskap vil også fortelle litt om historie og fremtiden for avisen og skipet før en selv kan ta turen rundt på det ærverdige skipet på egen opplevelsesferd.
Retur Gjøvik brygge kl.19.45.
Musikalsk følge for turen er Per Strand sammen med sin kassegitar.
Visste du at du kan sende postkort fra turen? Skibladner har ført post helt fra første driftsår og har sitt eget poststempel. Postflagget med splitt vaier i Skibladners flaggstang, og passasjerene kan postlegge brev og kort ombord i en av de eldste postkasser fra Postmuseet.