Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Foodtour Totenvika fra Hamar, søndag 25. juli

bord-for-to-mjosa
viken-ii
Bli med oss på Foodtour med Skibladner til Totenvika med egen guide! På veg mot Totenvika smaker vi på Skibladners prosecco og lokale jordbær.
 
Skillestrek
På veg mot Totenvika smaker vi på Skibladners prosecco og lokale jordbær. Lunsjen inntar vi på restauranten Viken ll hvor vi møter et entusiastisk vertskap som ivrer for å bruke lokale råvarer i sine menyer.

Vi får servert økologisk kylling fra Hovelsrud med lokale grønnsaker, kyllingsjy og rotmos. Deretter rusler vi bort til det gamle brenneriet på Hjell hvor Kamilla har etablert et sjarmerende spisested i det gamle potetmottaket.

Vi får bord helt nede ved Mjøskanten.  Kamilla serverer sin signaturkake Key Lime Pai og kaffe mens vi får høre den spennende historien om Hjell Brenneri. Vi frister med et mjøsbad før vi går tilbake til Evjua og Skibladnerbrygga.

​Under overfarten tilbake til Hamar spiser vi Skibladners tradisjonelle middag laks og jordbær, i restauranten. Ingerine Amundsen fra Mjøsgårdene er med som guide.
 
Havn: Hamar
Dato: 25.07.2021
Avgang: 11.00
Ankomst: 18.45
Pris kr kr. 1995,- per person
Prisen inkluderer:
Prisen inkluderer billett tur-retur Evjua med Skibladner, prosecco og jordbær ombord, lunsj på Viken ll, omvisning og servering hos Kamillas på Hjell, Skibladers tradisjonelle middag med laks og jordbær og egen guide på hele turen. Drikkevarer til lunsj og middag kommer i tillegg.
 
søndag 4. juli og søndag 25. juli

 

Viktig informasjon


Kontakt Ingerine Amundsen på mobilnr 91322128 eller til ingerine@liergard.no dersom du har spørsmål om denne turen. Plasser må forhåndsreserveres senest innen torsdag kveld. Billettutstedelse to uker på forhånd, deretter ingen refusjon ved avbestilling.
Mer informasjon 
Ring 61 14 40 80, send e-post  dersom du har spørsmål om denne tematuren. Plasser må forhåndsreserveres. Billettutstedelse to uker på forhånd, deretter ingen refusjon ved avbestilling!
Bestill tematuren i dag!
For gruppebestillinger over 8 personer, vennligst ta kontakt med Skibladnerkontoret per telefon.
Jeg forstår at billetter må være betalt før de kan benyttes om bord og at refusjon ikke kan gis ved kansellering mindre enn 14 dager før turen.
Calender_white
Andre aktuelle turer
Foodtour Totenvika fra Hamar, søndag 4. juli
Foodtour Totenvika fra Hamar, søndag 25. juli
Gosen Gla’jazz fra Hamar, onsdag 18. august
Trio de Janeiro, fredag 20. august fra Gjøvik
Gosen Gla’jazz fra Atlungstad, søndag 22. august
Gosen Gla’jazz fra Gjøvik, onsdag 25. august
Gosen Gla’jazz fra Kapp, fredag 27. august
Krigshistorisk seilas, søndag 29. august
Rute_Icon2
Rutetabell og priser
Kjøp et gavekort!
Del i sosiale medier: