Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

«Fra vikingblot til ankerdram» med Espen Smith, lørdag 23. mai

espensmith1
6235483_4509361
Drikkekulturen og Historien—et muntert kåseri. Bli med Skibladner inn i ølbryggingens mangfoldige verden, under profesjonell ledelse av Espen Smith. Smaksprøver, mat og suvenirglass. 
 
Skillestrek
Med 20 år i bransjen, forfatter av seks bøker, Prosjektansvarlig og leverandør til seks håndverksbryggerier og et destilleri samt en genuin interesse for øl, akevitt og god mat, gir Espen en troverdig og underholdende innføring i denne kulinariske verden! 

Bli med Skibladner inn i ølbryggingens mangfoldige verden, under profesjonell ledelse av Espen Smith. Med 20 år i bransjen, forfatter av seks bøker, prosjektansvarlig og leverandør til seks håndverksbryggerier og et destilleri samt en genuin interesse for øl, akevitt og god mat, gir Espen en troverdig og underholdende innføring i denne kulinariske verden!

Norge har en over tusen års lang tradisjon for særegen drikke. Norsk mjød og sider, øl og akevitt er i vinden som aldri før, og tradisjonen rundt er like sosial som før.

Bli med Espen Smith på en reise i smak av godt norsk håndverk. Lær om kulturen, historien og røverhistoriene som Espen er kjent for å formidle på sitt humoristiske vis. Det serveres en innholdsrik tallerken med bl.a. varmrøkt laks, einer økt ørret, lammepølse, speket svinenakke, fenalår, elgpølse, blåmuggost og brie. Tilbehør potetsalat og ferskt brød.
Havn: Hamar
Dato: 23.05.2020
Avgang: 18.00
Ankomst: 21.00
Pris kr kr. 1195,-
Prisen inkluderer:
Pris per person kr. 1195,- inkl. reise, kåseri, ølsmaking & mat 
Kun 55 plasser fra hver havn. Billetter må forhåndsbestilles. Ingen avbestilling eller refusjon senere enn 2 uker før avreise. Drikke utover det som er inkludert i ølsmakingen, betales direkte til restauranten om bord.
Mer informasjon 
Ring 61 14 40 80, send e-post  dersom du har spørsmål om denne tematuren. Plasser må forhåndsreserveres. Billettutstedelse to uker på forhånd, deretter ingen refusjon ved avbestilling!
Bestill tematuren i dag!
For gruppebestillinger over 8 personer, vennligst ta kontakt med Skibladnerkontoret per telefon.
Jeg forstår at billetter må være betalt før de kan benyttes om bord og at refusjon ikke kan gis ved kansellering mindre enn 14 dager før turen.
Calender_white
Andre aktuelle turer
«Fra vikingblot til ankerdram» med Espen Smith, lørdag 23. mai
Årsmøte Skibladners Venner 2020, søndag 24. mai
Gosen Gla’jazz fra Hamar onsdag 27. mai
Gosen Gla’jazz fra Gjøvik torsdag 28. mai
Akevittcruise – i samarbeid med Akevittruten, lørdag 30. mai
«Fra vikingblot til ankerdram» med Espen Smith, lørdag 6. juni fra Gjøvik
Årets lesertur med Oppland Arbeiderblad til Helgøya, søndag 7. juni
Søndagscruise til Helgøya fra Hamar, søndag 7. juni
Rute_Icon2
Rutetabell og priser
Kjøp et gavekort!
Del i sosiale medier: