Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Korona-tiltak på Skibladner sommeren 2021

Sist oppdatert: 7. juni, 2021. 


For å unngå kødannelse og for å overholde smittevernstiltak slik som nødvendig registrering av kontaktinfo, anbefaler vi at alle billetter forhåndsbestilles og betales før om bordstigning.

Bestiller er ansvarlig for å ha kontaktinfo på sine medreisende dersom vi ber om dette i etterkant for smittesporing. Billetter kan bestilles på hjemmesiden eller på telefon 61144080 i våre åpningstider.

Vi følger alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene og gjør i tillegg litt ekstra for at du skal føle deg trygg om bord når du reiser med oss.

Vi minner om det viktigste rådene som er:

• Ikke reis hvis du er syk eller i karantene

Hvis du har symptomer på sykdom, så skal du ikke reise. Generell sykdomsfølelse, feber, sår hals, tett nese, hodepine eller tungpustethet er alle symptomer som gjør at man skal holde seg i ro og treffe færrest mulig mennesker.

• Hold en meter avstand til andre medpassasjerer, følg anvisninger fra mannskapet.

En svært viktig del av smittevernet dreier seg om å holde avstand. Mannskapet om bord gjør sitt beste for å holde avstand til hverandre og til gjestene. Det er imidlertid avgjørende at også våre passasjerer passer på å holde avstand, særlig ved på- og avstigning. Skibladner vil seile med lavere passasjerantall enn normalt for at det skal være mulig å holde avstand til andre om bord. Eventuelle påbud om munnbind kan bli innført på kort varsel av sentrale eller lokale myndigheter. Vi anbefaler derfor vår gjester å ha munnbind med seg på reisen

• Sørg for å ivareta god håndhygiene både før, under og etter reisen.

Pass på å ha god håndhygiene! Det er håndvask med såpe og vann på alle toaletter om bord. I tillegg er det satt opp dispensere med håndsprit flere steder på skipet. Vask/desinfiser alltid hendene ved ombord og av stigning, etter toalettbesøk og i forbindelse med matservering.
Unngå å hoste eller nyse på andre - benytt albuekroken eller et papirhåndkle.

Vi har innført ekstra hyppig renhold på alle kontaktflater som dørhåndtak og andre berøringsflater

• Vis hensyn til medpassasjerer og andre reisende.

Hva er situasjonen for Covid19 i Norge nå?

Dersom du kommer fra et område med strengere smittevernregler eller med høyere smittenivå enn den bryggen du reiser fra så er det høyeste nivå som er gjeldene for deg, følg med på lokale og nasjonale regler.
Oppdatert informasjon om situasjonen i Norge og råd og tiltak finner du på nettsidene til Norsk Folkehelseinstitutt. (https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/)

Her kan du reservere plass om bord (minimum et døgn i forveien). Alle bestillinger behandles manuelt. 

Se rutetabell og bestill her
Skillestrek
Del i sosiale medier: