Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
skillestrek
Velg område
skillestrek
Facebook
VINN EN MIDDAG FOR 2 PERSONER PÅ NAGOMI I HAMAR! "LIK & KOMMENTER" hvem du vil ha med deg på en hyggelig middag på Nagomi, så er du med i trekningen av en Premium sushi-meny for to personer. Det er også inkludert 1 alkoholfri drikke til maten per person. Del gjerne :) Vinneren trekkes 23.oktober!
Les mer
879
1172
GRATULERER CC Hamar, som i går ble kåret til årets kjøpesenter i Norge 2017! :) I tøff konkurranse med de to andere finalistene City Nord og Fornebu S, vant CC Hamar den prestisjefulle tittelen «Årets kjøpesenter 2017». Prisen ble delt ut av Nordic Council of Shopping Centers (NCSC).
Les mer
444
14
VINN FAMILIEBILLETTER TIL "Barnas dag m/Leke- og byggehelg på Norsk Jernbanemuseum i Hamar, Søndag 22.oktober, kl. 11-16. "LIK & KOMMENTER" hvem du vil ha med deg, så er du med i trekningen av 2 familiebilletter ( 2 voksne + 2 barn) Her blir det mange hyggelige aktivitet er for barna. Leke- og byggeaktiviteter. Biblioteket er åpent. Minitoget Knertitten kjører inne. Musikk-detektiven Halvard på hans halsbrekkende musikalske togsangstunt! 12:00: Minikonsert. Vi lager tekst og melodi til togsangen. 12:30: Lydverksted. Vi bruker toglyder/togting til å lage musikken til togsangen. 13:45: Premiere på den nye sangen - med noen av barna på scenen.
Les mer
62
57
det var en veldig fin kveld i går nede ved mjøsa. 😄😍
Les mer
3
0
Nydelig høstvær og flott utsikt fra Høsbjørkampen i Ringsaker kommune i dag :)
Les mer
695
15
Instagram
dekor akter