Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
skillestrek
Velg område
skillestrek
Facebook
Velkommen til Tingnes Sommerfestival! Lørdag 26. august inviterer Tingnes Spiseri i samarbeid med Eventlaget til - Tingnes Sommerfestival 2017. Artistene som spiller denne kvelden er: Postgirobygget, Knut Anders Sørum og Oscar Danielson. Det er spådd fint sommervær, så her er det bare å ta seg en tur :) Dørene åpner kl 17:00! Billetter i salg nå: (18-års aldergrense).
Les mer
14
0
icons-3
"Humoristiske kommentarer på Døladialekt gir innblikk i tangoens forunderlige og lidenskapelige historie. En glohet aften." Tango con amigos - ta med en venn på tangoforestilling i Maihaugsalen på Lillehammer lørdag 16. september!
Les mer
2
0
Høstprogrammet i Hamar kulturhus er nå klart! Hvilken av disse konsertene/forestillingene kunne du tenkt deg å sett i høst? "LIK & KOMMENTER" hvilken forestilling du ønsker å dra på, så er du med i trekningen av 4 billetter. Noen av artistene du kan oppleve er: Åge Aleksandersen og Sambandet, Freddy Kalas, Kari Bremnes, Vamp, Bjørn Eidsvåg, Di Derre, Åse Klevland Vi trekker ut 2 heldige vinnere til en av forestillingene, som hver seg får 2 billetter.
Les mer
345
370
Store og små har kosa seg på Kønnband + Stangedagene | Festival. Her er noen bilder fra gårsdagens konsert med STAUT på Tingvolltorget og folkelivet i Stange sentrum i helga. Foto: Frederik Garshol / Visit Hamarregionen
Les mer
101
0
Det er ikke bare om vinteren det er fine turmuligheter på Hedmarksvidda! Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) arrangerer Familiedag på Målia 20.08.2017. Her blir det muligheter for å prøve mange spennende aktiviteter fra ulike lokale aktører. Arrangementet starter kl. 11.00 og varer til kl. 15.00. Veibeskrivelse: Man kan gå/sykle på grusvei inn fra parkeringsplassen på Ruskåsen ved Budor. Fra Ruskåsen er det satt opp natursti langs veien inn til Målia. Man kan også parkere på Kveådammen og gå ca 3 km inn til Målia derfra. Dronefilm: Frederik Garshol / Visit Hamarregionen
Les mer
74
0
Instagram
dekor akter