Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
skillestrek
Velg område
skillestrek
Facebook
Mandag 1. mai åpner Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT)​ en ny ubetjent turisthytte i vokterboligen på Morskogen! Kom dit på sykkel langs Mjøstråkk: Man kan for eksempel parkere bilen på Tangen eller på Minnesund/Langset og sykle derfra. Sykkelveien følger Mjøsa og ved Morskogen går den på nedlagt jernbanespor. Det er ca 45 km fra Hamar til Morskogen. Det er ca 25 km fra Eidsvoll til Morskogen. Hvis du sykler fra Hamar til Eidsvoll kan du ta toget hjem igjen - og i Skibladnersesongen kan du bli med den hjem igjen (ruta passer best for dette på søndager). Foto: Margrete Ruud Skjeseth Les mer:
Les mer
31
0
Strålende vårvær og utsikt over Hedmarkens mjøslandskap, fra Høsbjør i Ringsaker kommune!
Les mer
178
5
1.mai er det Sesongåpning 2017 i Tangen Dyrepark. VINN FAMILIEBILLETT (2 voksne + 2 barn) verdi kr 650,- "LIK & KOMMENTER" hvem du ønsker å ta med deg til Tangen Dyrepark, så er du med i trekningen. Dyrene venter spent på masse besøk etter en lang og kjedelig vinter innendørs. Ta med familie og venner og kom å hils på alle de flotte dyrene! 1.mai er det gratis sjokoladekake til alle som kommer innom kiosken fra kl 11.00 - 12.00 Fra klokka 12.00-15.00 Ansiktsmaling med "Ellemelle". Velkommen til Tangen dyrepark i Stange kommune
Les mer
384
358
Vil du på Stand-Up showet Religion, med Komiker Terje Sporsem på Scandic Hamar til helga? Vi gir bort 4 billetter til forestillingen, lørdag 29.april kl 18.30. LIK & KOMMENTER hvem du vil ha med deg på showet, så er du med i trekningen av billetter.
Les mer
238
252
VINN VIP-BILLETTER til Lokaloppgjør: HamKam - Brumunddal i morgen, søndag 23.april kl 18 på Briskeby. LIK & KOMMENTER hvem du vil ha med deg på kamp! Vi trekker 2 vinnere av 2 VIP billetter hver, i morgen kl 15.00. Begge lag kommer fra en god seriestart hvor HamKam slo Asker hele 5-1, mens "Dala" slo Kjelsås 1-0 på Sveum. Alt ligger til rette for en knallbra match mellom to lag i dytten. Vel møtt! Foto: Jens Haugen/ANTI
Les mer
53
35
Instagram
dekor akter