Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
Skillestrek
Velg område
Skillestrek
Facebook
KLATREPARKEN DOMKIRKEODDEN ER ÅPEN KL. 11-18 HELE PÅSKEN 🌞🐤 Trærne, kiosken og grillene venter på deg 😊. Klatreparken Domkirkeodden
Les mer
37
0
Sommer - lave skuldre - unike konsertopplevelser - hele Hamars hage - lokal mat - for alle generasjoner - Domkirkeodden GLED DEG TIL ODDENFEST FREDAG 26. JULI 😍😎🤩! Det skal bli en minneverdig sommerkveld som er mer enn bare musikken, varmere enn gradestokken og samlende for dine nære – også på tvers av generasjoner. Et sted der nasjonalt og lokalt møtes, både på og utenfor scenen. Les mer på Oddenfest 2019
Les mer
57
0
PLANER FOR SOMMEREN ☀️? Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å tilbringe noen dager, eller mange, i vakre Hamarregionen. Opplevelsene og festivalene står i kø gjennom sommeren. Se attraksjoner, aktiviteter, overnattingsmuligheter, spisesteder samt kulturkalender på Ta turen da vel!
Les mer
107
4
Et av våre morsomste markedstiltak gjennom året finner sted i påsken 🐥🌼. Da banker vi på 150-200 hyttedører på Budor og deler ut den nye Hamarregionen-guiden sammen med en pose med gratis Espa-sjokoladeboller. Sååå mange hyggelige hytte-entusiaster som vi traff i dag 😊! Takk til Budor og Bolleland!
Les mer
40
2
DE GULE FISKENE ER NÅ SLUPPET LØS I ANKERSKOGEN Finner du en gul fisk med gevinstnummer i, leverer du den i skranken for å få premie 🙂. Hovedpremien er et 6-månederskort i svømmehallen. Ankerskogen svømmehall, treningssenter og velvære, Hamar, Norway Åpningstider i påsken finner du her:
Les mer
31
2
Instagram
Dekor_Akter