Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
skillestrek
Velg område
skillestrek
Facebook
VINN 4 BILLETTER til Daniel Kvammen // Hamar kulturhus - Klubbscena torsdag 26.april. "Lik & kommenter" hvem du vil be med deg på konsert, så er du med i trekningen av billetter. Etter sitt forrykende debutår med hele tre spellemann nominasjoner har Daniel Kvammen vokst seg til en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Som om himmelen revna» var albumet «Vektlaus» på alle anmelderens best-of-liste i desember 2017. Del gjerne :) Vinneren trekkes 24.april.
Les mer
3
4
VINN 4 BILLETTER TIL MUSEUMSNATT 9.MAI. "LIK & KOMMENTER" hvem du vil be med deg på MuseumsNatt, så er du med i trekningen av 4 billetter. 7 museer i Hamar og Stange inviterer til en underholdende og æinsless kveld, med et vell av opplevelser, onsdag 9. mai, kl. 18.00-00.30 1 og samme billett gjelder for alle de 7 museene denne kvelden: Domkirkeodden - Norsk jernbanemuseum - Hamar Bryggeri Atlungstad Brenneri - Kirsten Flagstad Museum - Kunstbanken Migrasjonsmuseet. Sjekk også ut MuseumsNATT 2018, for mer informasjon om kvelden. Hjertelig velkommen!
Les mer
51
38
I helgen arrangeres det Boligmesse på Hamar i Vikingskipet - Hamar Olympiske Anlegg 20. - 22. april. START DRØMMENE PÅ BOLIGMESSEN! Årets Boligmesse i Vikingskipet er en unik mulighet til å få tips, eksperthjelp og messetilbud på det du trenger. Kanskje oppdager du også løsninger du ikke visste fantes? I tillegg til kunnskapsrike utstillere kommer også "Sinnasnekker'n" Otto Robsahm og Halvor Bakke, kjent fra blant annet "Eventyrlig oppussing" for å holde inspirerende foredrag. Otto skal også lede morsomme aktiviteter som handygirl og handyman. Søndag klokka 16.30 avslutter vi med gavedryss. Da trekker vi en heldig vinner av Samsung-produkter for 50.000 kroner, før det blir ballongslipp! ÅPNINGSTIDER Fredag 20. april: 12-19 Lørdag 21. april: 10-18 Søndag 22. april: 10-17 Les mer og se fullt program på boligmesse.no/nb/messer/hamar-3/
Les mer
41
0
Våren er i anmarsj og Mjøsisen sprekker opp! Vi tok oss en liten dronetur over Mjøsisen, utenfor Atlungstad i Stange. NB! Isen er utrygg om dagen, så vi fraråder all ferdsel på isen.
Les mer
26
0
icons-3
Denne uka har det blitt arrangert NM i yrkesfag. 400 personer fra hele landet kom til Hamar for å delta. Visit Hamarregionen – i samarbeid med Hamar katedralskole – ønsket å gi dem en best mulig ankomst, og bidro med morsomme aktiviteter på Stortorget og stupetårnet. Med sola på laget ble det godt mottatt av elevene 😊
Les mer
2
0
Instagram
dekor akter