Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Sosiale medier

Følg med på destinasjonsselskapene rundt Mjøsa i sosiale medier. Bli oppdatert på nyheter og bilder fra stedene Skibladner besøker på sin rute langs mjøskanten.
skillestrek
Velg område
skillestrek
Facebook
TUSEN TAKK til Hamar kommune, Stange kommune, Hamar Olympiske Anlegg og bookingbyrået Venues for en fantastisk opplevelse på Stortorget i går 😀! Og takk til alle som kom og bidro til en magisk stemning! Arrangementet betyr veldig mye for reiselivet i Hamarregionen. På turistkontoret har det knapt vært snakket norsk siden mandag. Vi gleder oss allerede til neste år 🎶. Fotograf: Kim Rognmo
Les mer
60
0
50 A-HA-BILLETER ER I DAG LAGT UT FOR SALG :-)
Les mer
12
0
GRETHE SVENSEN, TORBJØRN ØKLAND OG LARS JONES til Galleri Fjellsol, søndag 12. august kl. 19 :-) Kunst- og musikkgalleriet på Stavsjø inviterer deg til en unik opplevelse med fantastiske artister og et dedikert publikum. Billetter kjøpes på www.gallerifjellsol.no.
Les mer
3
1
GRATULERER MED 20-ÅRSDAGEN🎉! En vakker 20-åring ble behørig feiret i dag. Vernebygget/Hamardomen ble åpnet 9. august 1998. Et landemerke og et reiselivsfyrtårn vi er veldig stolte av, og som har satt Hamar og Hamarregionen på kartet, nasjonalt og internasjonalt.
Les mer
153
3
LEI EN BÅT HOS Infoteket PÅ TINGNES :-) Hva med å oppleve Mjøsa fra en Linder 440? Perfekt for barnefamilier og fiskere. Båten har el-motor. Kr. 400 for 1 time Kr. 600 for 2 timer Kr. 850 for dagsleie (kl. 11-17)
Les mer
2
2
Instagram
dekor akter