Lokale matperler

Fantastiske vertskap og spektakulære omgivelser. Rundt Mjøsa finner du et rikt utvalg av tradisjonelle oppskrifter, gjerne med en moderne vri. Som for mange generasjoner tidligere er vertskapet opptatt av det som vokser enten i egen hage eller i nærområdet, og sørger for kortreiste kulinariske matopplevelser.
Lasse Liten
Lasse Litens grunnleggende filosofi har helt siden starten vært å drive en moderne, liten og personlig restaurant som gjør deg vidunderlig mett og hjertens fornøyd.
Les mer
Skafferiet
kafferiet på Hovinsholm er en sesongåpen café og landlivsbutikk beliggende i nydelige omgivelser på Hovinsholm gård på sydspissen av Helgøya. Her får du raus hjemmebakst og mat laget av sesongens råvarer fra egen gård eller omegn, deilige lunsjretter, nytraktet kaffe og godt forfriskende drikke
Les mer
Heim
Heim er en Gastrobar som jobber kontinuerlig for å opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra både inn og utland. Har eget konsept der du har mulighet til å lære mer om gode kombinasjoner mellom mat og drikke, øl og whiskey spesielt.
Les mer
Sigstad Gård
Vi ønsker hjertelig velkommen til vakre og intime Sigstad Gård hvor historien sitter i veggene og interiøret. Gårdens unike armosfære skaper en perfekt ramme rundt ethvert selskap eller begivenhet, uansett størrelse.
Les mer
Basarene
Basarene restaurant og mikrobryggeri på Hamar holder til i den gamle basarbygningen i Sentrum. Her får du økologisk og kortreist mat. Foto: Frederik Garshol
Les mer
Hvelvet
Resturant i det tidligere Norges Bank-bygget fra 1913 på Stortorget i Lillehammer. Serverer lunsj eller middag - som 3,4 eller 5 retter, eller á la carte.
Les mer
Viken II
Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya (og Skafferiet), Hamar og Stange.
Les mer
Lillehammer Bryggeri
Lillehammer Bryggeri skal være et sted for gode opplevelser i et miljø som gjenspeiler byens kultur- og industrihistorie. Vi ønsker spesielt å fortelle om innovasjon og utvikling av industrien langs Mesnaelva. Den renner tvers gjennom byen, og ga kraft til et mangfold av virksomheter.
Les mer
Del i sosiale medier: