Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Hvor er Skibladner akkurat nå?

Med denne oversikten kan du til enhver tid følge Skibladner rutelangs mellom mjøsbyene. Slik kan du enkelt planlegge din egen tur med båten, eller sørge for å få et glimt av den ærverdige hjuldamperen når den passerer deg. Vi må dessverre ta forbehold om at tjenesten ikke bestandig viser korrekt posisjon. 
Skillestrek
Om destinasjonsselskapene i Mjøsområdet
Skillestrek
akt-8-gj%C3%B8vik
Besøk Gjøvikregionen
I Gjøvikregionen, Hadeland og Ringerike finner du utallige muligheter og opplevelser for enhver smak, uansett om du er turist, er her i forbindelse med jobb eller om du har bodd her hele livet. Se hva som skjer i hele regionen, opplev Mjøsa på hjuldamperen Skibladner fra 1856, eller besøk Norges eldste håndverksbedrift Hadeland Glassverk.
Les mer
Dekor_Front
akt-7-hamar
Besøk Hamarregionen
Med sitt stabile klima, varierte natur, rike kulturarv og et vidt spekter av aktiviteter, kan Hamarregionen by på opplevelser året rundt. Beliggenheten mellom Mjøsa og fjellviddene gjør at alt ligger til rette for vandring, sykling, golf, fiske, eller ski - enten langrenn eller alpint. Hamarregionen ligger også midt i smørøyet hvis du søker mattradisjoner og det gode liv.
Les mer
Dekor_Front
akt-9-lilly
Besøk Lillehammerregionen
Ferie er opplevelser. Slik du vil ha dem. I Lillehammer-regionen står de ekte, lekne, sporty og utfordrende aktivitetene i kø, og du trenger ikke å reise langt for å finne dem. Drømmer dere om å gjøre noe spennende sammen, hele familien? Hos oss er hver dag en opplevelse, sommer som vinter. Sommeren er en deilig tid her i regionen.
Les mer
Dekor_Front