Rutetabell
Tematurer
Vår meny
Bildegalleri

Aktiviteter for familien

Når barna trives har hele familien det bra, og byene rundt Mjøsa har så mye å tilby barnefamilier. Hamar har Mjøsas flotteste strand og et spennende Jernbanemuseum. På Lillehammer koser barna seg på Maihaugen, Hunderfossen og i Lilleputthammer. Mens på Gjøvik kan man både lære og ha det moro på Vitensenteret, skate i en av Norges fineste skateparker eller klatre/buldre i Gjøvik Olympiske Fjellhall
Skillestrek
Totenbadet-b%C3%B8lgebassenget-Foto-Jan-Egil-Svenskerud
Totenbadet
Totenbadet er et badeparadis for hele familien – ung som gammel. Opplev kunstige elvestryk, havbølger, tropiske planter, svømmebasseng med stupetårn, 32 grader i lufta, 35 grader i vannet og mye mer– året rundt. Hele 5000 kvm innendørs ”syden” står der og venter.
Les mer
Dekor_Front
klatrepark
Helgøya Klatrepark
Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av vakre Helgøya, som er Norges største innlandsøy og ligger midt i Mjøsa, i Ringsaker Kommune. Fra Brumunddal er det en halv time å kjøre, fra Oslo 2 timer og fra Lillehammer/Sjusjøen 1 time. Foto: Rakel Berg
Les mer
Dekor_Front
hunderfossen_riktig
Hunderfossen Familiepark
Stig inn i eventyrene og hils på Askeladden, prinsessa og trollene. Med karuseller, 4D-kino, badeland og kjente eventyrfigurer, er Hunderfossen i Øyer et magisk morosted for de små og en nostalgisk opplevelse for de voksne. Foto: Frederik Garshol
Les mer
Dekor_Front
vsentrt
Vitensenteret
Vitensenteret Innlandet er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der de besøkende lærer ved å eksperimentere selv.
Les mer
Dekor_Front
koigen
Koigen
Her på Koigen er livet lett å leve, med skatepark, promenade, sandstrand, treningspark, basket- og volleyballbaner. Hamar er vertsby til Norges mest berømte stupetårn, som har fått innpass i folkets hjerter og sommerdagstradisjoner. Foto: Frederik Garshol
Les mer
Dekor_Front
lilleputt
Lilleputthammer
Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 8 år. Her føler barna seg hjemme! I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp.
Les mer
Dekor_Front
fland
Fastland Friluftsbad
Fastland er Gjøviks egen badeperle, med friluftbasseng, gressplener, barnebasseng, flytebrygge og aktivitetsområder for lek, tennis, volleyball og skateboard. Her er det åpent hele sommeren og grillen står klar til bruk for alle.
Les mer
Dekor_Front
Terititt-011
Norsk Jernbanemuseum
Verdens tredje eldste jernbanemuseum som ble etablert i Hamar i 1896. I museumsparken er det anlagt skinnegang og signalanlegg. Siden 1896 har museet hatt som oppgave å dokumentere jernbanens historie i Norge og dens rolle for utviklingen av det norske samfunnet.
Les mer
Dekor_Front
barnaqsgaard
Barnas gård
Gården ligger 300 meter fra Hunderfossen Familiepark, Hunderfossen Hotell & Resort og Hunderfossen Camping. Idyllisk beliggende med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen, tilbyr vi mange gode dyreopplevelser hvor du kan komme tett på dyrene.
Les mer
Dekor_Front